Accounts Receivable Accountant

Accounts Receivable Accountant
ROTTERDAM - NETHERLANDS
Summary
REQ ID
75622
POSTED
FUNCTION
Finance
LOCATION
Rotterdam - Netherlands

Accounts Receivable Accountant

Locatie Rotterdam

 

Coty is de wereldwijde leider in geuren, heeft een nummer 2 positie in de salon haarverzorging en is nummer 3 in Color cosmetica. Coty is een van grootste beauty bedrijven in de wereld met een rijk erfgoed en een uniek portfolio van 77 toonaangevende merken in meer dan 150 landen wereldwijd. Wij geloven in beauty met een doel en merken die inspireren ongeacht waar ze zich in de wereld bevinden.

 

DE ROL 

In je rol als Accounts Receivable Accountant ben je werkzaam op de debiteurenafdeling. In deze rol ben je voornamelijk werkzaam voor de Professional Beauty Benelux divisie, locatie Rotterdam.

Je bent eindverantwoordelijk voor de cash positie van de direct sales organisatie.  Days Sales Outstanding, Riskmoney  en Gross open Accounts Receivables zijn voor jou geen onbekenden. Je vindt het een uitdaging om deze variabelen zo laag mogelijk te houden!

Je werkt samen met ons Service Center in Warschau tav de cash applications,  met onze deurwaarder,  en je bent direct verantwoordelijk ten aanzien van de communicatie naar onze buitendienst en klanten met betrekking tot openstaande posten, betalingen, kredietlimieten, aanmaningen, betaalspecificaties, betaalafspraken etc.

Voor jou is het een uitdaging om telefonisch vragen direct te beantwoorden en vragen per e-mail binnen 24 uur te beantwoorden op basis van ‘first time right en binnen de audit controls.  

 

JOUW PROFIEL

  • Je hebt je opleiding MBO+/HBO- niveau met succes afgerond en ervaring in financiële functie is een pre, bij voorkeur met commerciële affiniteit.
  • Je ben klant- en servicegericht, en sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie.
  • Je neemt verantwoordelijkheid  voor je werk en en gebruikt je bevoegdheden op de juiste manier.
  • Je bent een teamplayer, succesvol teamwerk en collegialiteit is belangrijk.
  • Je kunt goed werken onder druk, weet je prioriteiten te stellen en toezeggingen aan externe en interne klanten waar te maken, je bent precies en hebt oog voor detail.
  • Je werkt graag met verschillende systemen, ervaring met SAP is een pre, je bent accuraat en houdt van cijfers.
  • Goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk, zowel mondeling als schriftelijk Nederlands en Engels, eventueel Frans is een pre.

 

WAT WIJ BIEDEN 

In deze uitdagende functie biedt COTY je een goede werksfeer, met jonge gedreven mensen, en een cultuur waarin goede prestaties worden aangemoedigd en beloond. Je krijgt direct belangrijke verantwoordelijkheden en bevoegdheden binnen deze rol. Daarnaast krijg je intensieve persoonlijke begeleiding uiteraard ondersteund door een trainingsprogramma. In lijn met je ambitie en prestaties zijn er volop carrière mogelijkheden. Voor je inzet krijg je  een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

OVER ONS 

Onze mensen maken ons wie we zijn. Ben jij de persoon die groots wilt denken, sneller wilt leren en verder wilt gaan dan je voor mogelijk had gehouden? Dan horen we graag van jou!