Accounts Receivable Accountant

Accounts Receivable Accountant
SCHIPHOL - NETHERLANDS
Summary
REQ ID
77265
POSTED
FUNCTION
Finance
LOCATION
Schiphol - Netherlands

Accounts Receivable Accountant

Consumer Beauty & Luxury

Schiphol

 

Coty is de wereldwijde leider in geuren, heeft een nummer 2 positie in de salon haarverzorging en is nummer 3 in Color cosmetica. Coty is een van grootste beauty bedrijven in de wereld met een rijk erfgoed en een uniek portfolio van 77 toonaangevende merken in meer dan 150 landen wereldwijd. Wij geloven in beauty met een doel en merken die inspireren ongeacht waar ze zich in de wereld bevinden.

 

DE ROL 

In je rol als Accounts Receivable Accountant ben je werkzaam op de debiteurenafdeling. In deze rol ben je  werkzaam voor de Consumer Beauty en Luxury divisie, locatie Schiphol WTC.

Je bent mede eindverantwoordelijk voor de cash positie van de organisatie. Days Sales Outstanding, Riskmoney  en Gross open Accounts Receivables zijn voor jou geen onbekenden. Je vindt het een uitdaging om deze variabelen zo laag mogelijk te houden!

Je werkt samen met twee collega’s voor de Belgische en Nederlandse markt. Je hebt dagelijks contact met ons shared Service Center in Warschau tav de cash applications, en bent ook het aanspreekpunt met ons incassobureau. Je bent direct verantwoordelijk ten aanzien van de communicatie naar onze buitendienst en klanten met betrekking tot openstaande posten, betalingen, kredietlimieten, aanmaningen, betaalspecificaties, betaalafspraken etc. Verder zal je meewerken aan de maandafsluiting, audit controles en ad hoc rapportages voor Management en field sales.

 

JOUW PROFIEL

  • Je hebt je opleiding MBO+/HBO- niveau met succes afgerond en ervaring in een financiële functie, bij voorkeur met commerciële affiniteit.
  • Je ben klant- en servicegericht, en sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie.
  • Je neemt verantwoordelijkheid  voor je werk en gebruikt je bevoegdheden op de juiste manier.
  • Je bent een team player, succesvol teamwerk en collegialiteit is belangrijk.
  • Je kunt goed werken onder druk, weet je prioriteiten te stellen en toezeggingen aan externe en interne klanten waar te maken, je bent precies en hebt oog voor detail.
  • Je werkt graag met verschillende systemen, ervaring met SAP en Excel zijn een pre, je bent accuraat en houdt van cijfers.
  • Goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk, zowel mondeling als schriftelijk Nederlands en Engels; Frans is een pre.

 

WAT WIJ BIEDEN 

In deze uitdagende functie biedt COTY je een goede werksfeer, met jonge gedreven mensen, en een cultuur waarin goede prestaties worden aangemoedigd en beloond. Je krijgt direct belangrijke verantwoordelijkheden en bevoegdheden binnen deze rol. Daarnaast krijg je intensieve persoonlijke begeleiding uiteraard ondersteund door een trainingsprogramma. In lijn met je ambitie en prestaties zijn er volop carrière mogelijkheden. Voor je inzet krijg je  een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

OVER ONS 

Onze mensen maken ons wie we zijn. Ben jij de persoon die groots wilt denken, sneller wilt leren en verder wilt gaan dan je voor mogelijk had gehouden? Dan horen we graag van jou!