Customer Service Representative

Customer Service Representative
ROTTERDAM - NETHERLANDS
Summary
REQ ID
75186
POSTED
FUNCTION
Customer Service
LOCATION
Rotterdam - Netherlands

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE NL/FR 

PROFESSIONAL BEAUTY, ROTTERDAM

 

Coty is de wereldwijde leider in geuren, heeft een nummer 2 positie in de salon haarverzorging en is nummer 3 in Color cosmetica Coty is een van grootste beauty bedrijven in de wereld met een rijk erfgoed en een uniek portfolio van 77 toonaangevende merken in meer dan 150 landen wereldwijd. Wij geloven in beauty met een doel en merken die inspireren ongeacht waar ze zich in de wereld bevinden.

 

DE ROL 

In je rol als Customer Service Representative ben je verantwoordelijk voor de optimale uitvoering van het order-, levering- en facturatieproces  van onze verschillende klanten (kapsalons, groothandels & scholen). Een uitstekende uitvoering van promoties en de introducties van nieuwe artikelen behoren tot je taken. Binnen het multi-functionele verkoop team ben jij, samen met de account manager in het veld, het eerste aanspreekpunt voor de klant. Op vragen en klachten (die veelal telefonisch binnen komen) geef jij advies en los je problemen op om de klant tevreden te houden. Hierbij werk je nauw samen met je collega CSR’s, Account Managers, Logistieke dienstverleners en Accounts Receivable.=

 

JOUW PROFIEL

  • Je hebt je opleiding MBO+/HBO-niveau met succes afgerond.
  • Je hebt een duidelijke affiniteit met werken met klanten en bent service gericht.
  • Je durft beslissingen en risico’s te nemen als de situatie daar om vraagt.
  • Je bescikt over uitstekende contactuele eigenschappen, wat blijkt uit bewezen succesvol teamwerk en goede professionele relaties.
  • Je kunt goed werken onder druk, weet je prioriteiten te stellen en toezeggingen aan externe en interne klanten waar te maken.
  • Je werkt graag met verschillende systemen en ben je accuraat.
  • Goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk, zowel mondeling als schriftelijk Nederlands en Frans.

 

WAT WIJ BIEDEN 

In deze uitdagende (startfunctie) biedt COTY je een goede werksfeer, met jonge gedreven mensen, en een cultuur waarin goede prestaties worden aangemoedigd en beloond. Je krijgt direct belangrijke verantwoordelijkheden. Daarnaast krijg je intensieve persoonlijke begeleiding ondersteund door een trainingsprogramma op maat. In lijn met je ambitie en prestaties zijn er volop carrière mogelijkheden. Voor je inzet krijg je uiteraard een prima salaris in lijn met je prestaties en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

OVER ONS 

Onze mensen maken ons wie we zijn. Ben jij de persoon die grootst wil denken, sneller wilt leren en verder wilt gaan dan je voor mogelijk had gehouden? Dan horen we graag van jou!